Våra konferenspaket

Vi anordnar mat efter era önskemål så att ni kan ägna er åt konferensen

Konferens helpension/över dagen

Vi anordnar lunch ihop med era önskemål så att ni kan ägna er åt konferensen i sviten. Vid behov så använder ni ” vår projektor och visar mot väggen”.

Hör gärna av er till oss så ska vi försöka hjälpa er så att ni får en minnesvärd konferens på bästa vis. Vi ”bollar gärna tankar och idéer”.

Varmt välkomna!

Övernattning

Önskar ni stanna över natten, var god kontakta oss för offert på: vibeke@hotellpersnas.se så hjälper vi er på bästa vis.

Varmt välkomna.

Syjunta

1 SEK, Kaffe med dopp 60 SEK/person

Tillval

Möt vår fantastiska inspiratör och pilatesinstruktör

Well-beeing instructor Camilla Cullberg tar emot er på allra bästa vis. Vi har möjlighet att presentera denna fantastiska inspiratör som brinner för livskvalité med närhet till kropp, själ och natur. Camilla är utbildad instruktör i Pilates med flerårig erfarenhet av träning. Vi lovar att du kommer få med dig minnen och upplevelser från Öland som du sedan kan ta fram när vardagen faller på.

Tema tur no 1.

Vi vandrar tillsammans ut med kusten vid den västra kusten av Öland i Byrum och de utformade raukarna som har under årmiljonerna formats fram av havets vågor. Känn den friska doften från havet och upplev närheten till naturen. Samtidigt som vi vandrar stannar vi till och gör rörelser, Pilates träning för smidighet och styrka.

Tid 2h, 3500 SEK 4-15 personer.

Tema tur no 2.

För den aktiva – Upplev ängar, kossor, hästar, blommar och bin. Vi springer tillsammans i grupp längs med stenmurar och hoppar över vattenpölar. Träningskläder på för nu går det undan. Spring runda på 5 km ner till havet med aktivitetsstopp och pilatesträning.

Tid 2 h, 3500 SEK 4-15 pers

Tema tur no 3.

1h Pilatesträning. Aktivitet i poolen, svensk vattengympa
3500 SEK 4-15 personer

Vi erbjuder även busstransfer vid behov.